Vi som står här

Aladdin

 

Camouflage

Cherdill "Dillan"

Dillan är en Welsh B-ponny född 2001. Rids av Moa 12 år. Tränar hoppning och dressyr regelbundet, och tävlar för Fornboda Sportryttare. Smiter gärna och snabbt ur box och hage så man får vara noggrann med grimma och inga dörrar på glänt.
 /dillan-terrang.jpg

  

Cheyenne

 

Dakota

"Dolly" är ett sto född 2002. Hon är importerad från Holland, 163 cm i mankhöjd men med en betydligt mer högrest hals än så, och har blå ögon. Hon är en allroundhäst som tränas i både hoppning och dressyr, och gillar de allra flesta - djur som människor. Dock är Dolly rädd om sitt huvud och önskar hellre en klapp på halsen.
Hon ägs och rids av Hannah Byrud.
 /dolly.jpg

 

Elgin Joy

"Trigger" är en maxad C-ponny, irländsk import född -02. Han är en skön kille som älskar att softa och gosa men är också en klippa i alla tävlingsgrenar.  

Ägs av familjen Björklund.

 

Ella

 

Magnetic South ˣˣ

"Magneten" är en fullblodsvalack född -11. Han har startat framgångsrikt som sprinter fram till maj 2017 och varit i vår ägo sedan juli 2017. Nu skolas han om till ridhäst med förhoppning om att kunna tävla hoppning och fälttävlan. Han är väldigt lugn och mysig i stallet och gillar att tugga på fluffiga jackor och liknande. Han tycker om att jobba men har en räv bakom varje öra.
Ägs, tränas och rids av Fanny Malmström 17 år.

KB

Konanzia

Grå, som hon kallas, är ett fullblodssto född 2010. En mycket speciell liten dam som är väldigt nyfiken av sig. Hon har inte mycket på sin meritlista men hoppas att till våren kunna komma ut på tävlingsbanorna. Hon rids, tränas och ägs av Alexandra Ruthström.

/gra

 

Noohr el Jamaal “Noohr”

Noohr är en arabvalack född 07. Han är jättesnäll, nyfiken och hittar alltid på bus för att få uppmärksamhet. Han har tränats i dressyr och lite hoppning. Nu fokuserar vi på westernridning och hoppas kunna börja tävla lite till våren. Noohr tycker om att gå i hagen med sin kompis Skinfaxi. Rids av Katie Hälleberg, 13 år.
Noohr

Palissandre de L'aube

Svensk ridponny, sto, D-ponny f 2003 i Frankrike. Tävlad i hoppning i Sverige sedan 2012. Tävlar och tränar främst hoppning men även terräng. En pigg ponny som älskar att hoppa och galoppera. I vår ägo sedan mars 2017. Snäll mot alla människor och hästar.

 /bella.jpg

 

Pascha Yamoz

Pascha är ett varmblod, född 2009, 155 cm mankhöjd. Har tävlat trav men rids nu av Anna (14 år) och Ida (13 år). Hon är väldigt sällskapssjuk och har lite svårt att stå själv. Hon blir hyfsat pigg och het vid uteritter och vill gärna gå först men annars är hon supersnäll!

 /pascha.jpg

She's All That "Modena"

Skinfaxi 

Skinfaxi är en 8 årig islandsvalack som gillar att gosa. En snäll kille som gärna vill umgås, går även under namnet Plåstret :-) 

Ägs och rids av Annica med dottern Linnea.

/skinfaxi.jpg

Trymme